Predavači 2023.

Nunc pulvinar sapien et ligula ullamcorper. Ut venenatis tellus in metus vulputate eu scelerisque. Aliquam eleifend mi in nulla posuere sollicitudin.

Slađana Ostić

Slađana Ostić, magistra ekonomije koja se pronašla u društvenim mrežama te je trenutno content creator/influencerica koju na Instagramu i TikToku prati 90 tisuća pratitelja. Završila je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te nakon par godina rada u struci pokrenula svoj posao kao social media manager.

Daniela Gračan

Daniela Gračan redovita je profesorica na fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji te je jedna od mentorica Wave4Tourism konferencije. Tijekom svoje karijere, objavila je preko stotinu znanstvenih i stručnih članaka, kao i knjiga, a upravo radi toga profesorica Gračan će uz Slađanu Ostić obraditi mnogobrojne teme koje vas očekuju u sekciji sadašnjosti!

Romana Lekić

Dr. sc. Romana Lekić (ex Franjić) je docentica i profesorica stručnih studija u trajnom zvanju, zaposlena je na Veleučilištu Edward Bernays  kao pročelnica Odjela za turizam i nositeljica kolegija na preddiplomskom i diplomskom studiju. Stekla je doktorat u području kulturne antropologije na temu "Hrvatska tradicijska baština i kulturni turizam – mogućnosti uključivanja nematerijalne baštine preko reprezentativnih uzoraka“.

Filip Vrhovnik

Filip Vrhovnik je voditelj digitalnog inovacijskog inkubatora. Gospodin Vrhovnik za sebe kaže da je strastveni zaljubljenik u kreativnost, inovacije i poduzetništvo koji svrhu pronalazi u radu s pojedincima i timovima koji žele stvarati novu vrijednost i mijenjati svijet uz pomoć sustavnih rješenja temeljenih na inovacijama.

Svetlana Stanišić

Svetlana Stanišić je redoviti profesor s Univerziteta Singidunum - najvećeg privatnog fakulteta u Srbiji. Gospođa Stanišić je doktor stomatologije te doktor nauka fizičke kemije. Autor je nekoliko desetina radova objavljenih u časopisima, zbornicima konferencija i monografijama. Odlikuje ju dugogodišnje iskustvo s javnim nastupima i predavanjima, novinskim člancima, te razni internetski portali.

Megan Valenta

Megan Valenta je stručnjakinja za marketing i poslovanje te vlasnica &M production digitalne kreativne marketing agencije. &M production je moderna agencija specijalizirana za vizualni 3D marketing nekretnina, turizma, ugostiteljstva i svim ostalim djelatnostima koje žele koristeći moderne marketing tehnologije osnažiti njihovo poslovanje.

Boris Škorić

Gospodin Škorić je diplomirani inženjer i direktor Business Intelligence divizije u kompaniji ALFATEC Group. Zajedno sa svojim timom, bavi se razvojem i implementacijom naprednih analitičkih, DWH/BI sustava te razvojem specijaliziranih aplikativnih analitičkih rješenja za Hospitality industriju, baziranih na umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju.

Get your tickets and assist the best marketing event in the world