Wave 4 Tourism 2022.

Wave 4 Tourism konferencija u 2022. godini održana je od 29. rujna do 2. listopada. Tema Wave 4 Tourism konferencije u 2022. godini bila je "Osjetni doživljaj u turizmu". Pravilnom kombinacijom osnovnih ljudskih osjetila stvara se jedinstven doživljaj u turizmu koji su predavači vješto predstavili tijekom konferencije.

Wave 4 Tourism konferencija sala

1. dan Wave 4 Tourism konferencije

Hotel Excelsior u Lovranu bio je prva službena lokacija s kojom smo otvorili vrata naše Wave 4 Tourism konferencije. Predavanja je započela Ivana Surać, vlasnica Feel Croatia agencije, koja nam je objasnila kako se destinacija može osjetiti kroz sva osjetila. Zatim je na red došao Domagoj Sever, vlasnik agencije Croatian Nomads, koji nam je objasnio put do ciljane skupine te predstavio neke od prednosti i mana društvenih mreža. Od prof.dr.sc. Diana Grgurić smo naučili kako postoje mnogi načini stvaranja konkurentske prednosti, no vjerojatno vam zvučni dizajn nije pao prvi na pamet. Diana Grgurić objasnila nam je put kako ka kreiranju turističkog doživljaja prepun različitih domišljatih ideja.

Slijedio je Vedran Zubović koji nakon 10 godina iskustva na poslovima direktora prodaje i marketinga tvrdi kako je za oblikovanje turističkog proizvoda potrebno uvijek i zauvijek pratiti trendove. Na samome kraju našao se zanimljivi duo, Irina Ban i Zdravko Tomšić, oboje zaposleni na području strateških komunikacija, donijeli su nam zanimljiv spoji gastronomije i kulturne baštine te na koje načini ih sjediniti. Slijedio je Anto Marić, managing director u arhitektonskom studiju Atellior. Gospodin Marić je održao zanimljivo predavanje o važnosti arhitekture i dizajna interijera. Predavački dio konferencije su zapečatili Saša Begović i Ivana Šajn iz firme 3LHD. Ovaj zanimljivi održao je predavanje o arhitekturi, urbanom i pejzažnom krajoliku, dizajnu te umjetnosti.

2. dan Wave 4 Tourism konferencije

U 2022. godini u sklopu konferencije predstavili smo radionice. Cilj radionica bio je ponuditi sudionicima nešto jedinstveno, dati im mogućnost da nešto izrade svojim rukama kako bi se sjećali konferencije na drugačiji način. Zgrada fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu bila je sjedište radionica. Sudionici su mogli prisustvovati na nekoliko radionica u sklopu Wave 4 Tourism konferencije te su sve radionice bile uključene u cijenu konferencije. Od glazbe do degustacija, sudionici konferencije su mogli testirati svoja osjetila na razne načine. Jutro smo započeli uz Renata Reiner i triyogu, kako bi probudili tijelo te krenuli u dan puni energije. Među voditeljima radionice nalazila se Valnea Bulić koja je sudionicima objasnila važnost zvuka i ritma. Domagoj Trusić vodio je radionicu kušanja kave te su sudionici saznali koji su uvjeti za ispravnu senzoričku analizu.

Wave 4 Tourism konferencija sala

Jedan od najvećih problema današnjice je loš utjecaj pametnih telefona, Udruga Žmerko predstavila nam je digitalnu čistku te su sudionici naučili kako očistiti digitalni otpad i  usvoji održive online navike. Petar Kürschner, nagrađivani fotograf i voditelj filmske produkcije, govorio je o svom putu k dobroj fotografiji. Tihomir Ivanović, barista i kontrolor kvalitete u firmi Julius Meinl, otkrio nam je zanimljive tajne svijet čaja. Jednu od radionica vodio je Croatian Choco Concept gdje je sudionicima bilo omogućeno degustiranje i izrada čokolade. Josip Orišković, sommelier, na radionicama je učio sudionike kako kušati vino poput stručnjaka te koje detalje možemo primijetiti u čaši vina. Cijeli dan smo zaokružili s Food Festivalom i koncertom Antonija Krištofića.

Organizacijski tim Wave 4 Tourism konferencije 2022.

Timski rad možemo smatrati zasebnom disciplinom koja donosi mnoge pogodnosti te smatramo kako je kvalitetan tim ključ uspjeha u svakoj organizaciji. Spustite se niže kako bi upoznali organizacijski tim Wave 4 Tourism konferencije u 2022. godini te otkrili koji su bili njihovi zadaci.

Marketing

Program

Zabava i aktivnosti

Ljudski potencijali

Sponzori Wave 4 Tourism 2022. konferencije
AriseHealth logoOE logo2020INC logoThe Paak logoAriseHealth logo
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoEphicient logo
AriseHealth logoOE logo